Friday 8 December 2017

Новини від "Нова Пошта"

Fb
Ig
Новини мережі відділень
Відкриття нових відділень
У листопаді до мережі «Нова Пошта» приєдналися ще 6 нових відділень.

Перелік відкритих відділень>>>

Підібрати найближче відділення>>>



Графік роботи відділень під час зимових свят

З 23 грудня 2017 року по 9 січня 2018 року відділення працюватимуть за святковим графіком:

- 1 та 7 січня – вихідні дні у всіх відділеннях

- 24, 31 грудня та 8 січня  - відділення працюватимуть за скороченим графіком, з яким можна ознайомитися за посиланням>>>

 


Наші послуги 
Відділення в Мілані - зручно та надійно 
Відправити подарунки до Нового року з Італії в Україну? Відділення «Нова Пошта» у Мілані залюбки вам у цьому допоможе.

Деталі про відділення у Мілані>>>

«Нова Пошта» та партнери пропонують
Акція* «Нова Пошта» та платіжної системи Mastercard® «Обирай грошовий переказ на банківську картку Mastercard® - вигравай подорож до Європи»

Щоб взяти участь, потрібно замовити послугу доставки відправлення в Особистому кабінеті, мобільному додатку або у відділенні «Нова Пошта» і послугу «Грошовий переказ» з отриманням коштів на банківську картку платіжної системи Mastercard®. Під час замовлення послуг необхідно обрати одну із карток Mastercard®, що зареєстровані в Особистому кабінеті чи мобільному додатку «Нова Пошта».


Деталі акції>>>

«Покупка без ризику» від «Нова Пошта», Prom.ua та UaPay - новий спосіб замовлення і доставки товару з Prom.ua
Оформивши угоду і відправивши товар за допомогою «Покупки без ризику», ви отримаєте оплату за товар одразу ж, як тільки покупець прийме відправлення після огляду у відділенні «Нова Пошта».За кожну операцію відправник отримає 10 грн бонус-знижки*. Зараховані бонуси будуть на початку січня 2018 року.
 
 
 
* Під «10 грн. бонус-знижки» мається на увазі 1000 бонусів згідно умов програми «Збільшуй возможности» від «Нова Пошта» . Бонуси будуть нараховані учасникам програми за прийняті одержувачами відправлення, в яких оплачена доставка, і які оформлені як «Покупка без ризику» на Prom.ua в період 04.12.17-31.12.17

Цікаво та корисно
Як в «Нова Пошта» впроваджували CRM-систему. Колонка директора «Нова Пошта» Олександра Бульби
Обсяги ростуть, а ефективність процесів залишається колишньою. Звіти вручну, продажі - в таблицях Excel і електронній пошті, а у клієнтів, які дзвонять в кол-центр, оператори кожен раз запитують контактні дані і вічне «Як я можу до вас звертатися?». Приблизно так виглядає день в компанії, яка працює в сфері обслуговування і не користується системою CRM. Про те, що її впровадження змінює в сервісному бізнесі, з якими ризиками стикаються і які помилки роблять компанії, розповідає директор «Нова Пошта» Олександр Бульба.

Читати далі>>>
Як український ритейл і доставка справляються з потоком клієнтів під час свят і розпродажів
«Чорна п'ятниця» стала одними з найскладніших днів для магазинів і служб доставки навіть в Україні: зростання замовлень йде на сотні відсотків, при цьому всім потрібно доставляти товар у зазначений проміжок - 1-2 дні. Як з цим справилися український рітейл та доставка.

Читати далі>>>
Новини ринку е-commerce: E-commerce Digest#10
Рекомендуємо ознайомитися з останніми новинами про розвиток глобального і локальних ринків e-commerce:
- інтернет-аудиторія України в 2017 році: дослідження Factum Group, Gemius і GfK;
- особливості здійснення покупок мілленіалами;
- тренди digital-маркетингу на 2018 рік;
- інтернет-реклама очима рекламодавців;
- mobile commerce в США: дослідження eMarketer;
- інтернет-торгівля Китаю: тренди та технології.

Читати дайджест>>>

До уваги клієнтів 

Напередодні новорічних свят компанія «Нова Пошта» впроваджує новий графік кур'єрського обслуговування для клієнтів. Так, вже з 1 грудня служби адресної доставки у майже 70 населених пунктах України працюватимуть на 1 годину довше.

У більшості обласних центрів України, а також Київській області, містах Мукачеве і Слов'янськ, кур'єри працюватимуть з 9:00 до 20:00. Служби доставки у менших містах здійснюватимуть доставки до 19:00. Кур'єри в містах-мільйонниках – Києві, Львові, Одесі, Дніпрі, Харкові, а також Миколаєві і Запоріжжі – доставлятимуть відправлення клієнтам, як і раніше, з 9:00 до 21:00.

Повний перелік населених пунктів та графік здійснення адресних доставок знаходиться за посиланням>>>.


З турботою про вас, «Нова Пошта»
Завантажити мобільний додаток:
Android Apple Phone
Ви отримали цей лист як клієнт компанії «Нова Пошта». Щоб не отримувати більше подібних листів, перейдiть за посиланням нижче.

No comments:

ads